Wood @ Altersonic showcases

Wood @ Altersonic showcases

We zijn geselecteerd om deel te nemen aan het evenement van Altersonic showcases. Op 16 januari 2014 kunnen wij ons in Groningen als band presenteren aan de muziekindustrie. We hopen natuurlijk op een grote opkomst! Dus verzet je afspraken en kom naar Groningen om de sfeer compleet te maken. 😉 We spelen in ‘De Drie gezusters’. Exacte tijd is nog niet bekend maar die laten we nog weten.

Niet alleen Wood speelt op Altersonic. Er zijn een heleboel bands die zich zullen presenteren. Onder andere ook The Doots uit Apeldoorn zullen op 17 januari hun muziek onder de aandacht brengen. Het wordt een groot muziekaal evenement wat zeker de moeite waard is om naar toe te gaan.

En… vergeet ons niet te ‘liken’ op Facebook.

Altersonic

Algemene info Altersonic showcases
De Europese muziekindustrie is 4 dagen in Groningen aanwezig om nieuwe, opmerkelijke en succesvolle bands artiesten te ontdekken. Met andere woorden een kans voor band/acts zich te profileren en te presenteren aan het publiek en de aanwezige muziekindustrie tijdens een 30 minuten durende showcase.

Muziekindustrie; “Er valt weinig meer te ontdekken tijdens Eurosonic, het is allemaal al groot aangekondigd en gehyped. Bij Altersonic kun je gratis naar binnen lopen en zelf de bands ontdekken,  je laten verrassen en zelf bepalen wat goed is.”

Wat is Altersonic?
Altersonic is een productie van King Play Music en faciliteert in 2014 alweer voor het 8e achtereenvolgende jaar de locaties in het centrum van Groningen, met techniek+personeel en de promotie voor de acts/bands. Door het gevarieerde aanbod en het hoge niveau van getalenteerde bands heeft Altersonic showcases definitief haar bestaansrecht verworven bij de muziekindustrie. Altersonic showcase is het alternatief en creëert gelijke kansen tijdens de Eurosonic/Noorderslag dagen.

Bron: www.altersonic.nl

Share This