Documentaire over Wood vanuit het Bluescafé

Documentaire over Wood vanuit het Bluescafé

Wood is via-via in contact gekomen met Ak Jansen die bezig is om een serie documentaires te maken over live muziek. Het project draagt de naam ‘Akkoord‘. In deze documentaires zullen diverse muziekstijlen aan bod komen.

Iedere aflevering van Akkoord bestaat uit drie delen.

  • Repetitie
  • Interview
  • Live optreden

De afleveringen zijn in eerste instantie bedoeld voor de lokale omroepen. Daarna zal het worden aangeboden aan de publieke omroep (NTR).

Bluescafé Apeldoorn 14 maart 2014

Het Bluescafé in Apeldoorn als ‘thuisbasis’ is een perfecte locatie en moment om een live-optreden te laten registreren. Vrijdag 14 maart zullen daarom opnames gemaakt worden voor ‘Akkoord’ door Ak Jansen tijdens ons optreden. Versterkt met Michiel Teijgeler en Yannick van ter Beek gaan we er een bijzonder feest van maken.

Publiek is onmisbaar!

Zonder publiek is Wood natuurlijk nergens. Voor de opnames is het daarom te gek als we een volle bak hebben in het Bluescafé. Daarmee zetten we niet alleen Wood maar ook het Bluescafé op de kaart. Nodig dus al je vrienden uit om vrijdag de 14e maart naar het Bluescafé te komen voor een te gekke avond en een geslaagde avond voor de documentaire-makers. vanaf ongeveer 21.30 uur zullen we losgaan. Be there!!!

Locatie:

Bluescafé Apeldoorn
Nieuwstraat 74a
7311 BT Apeldoorn

Datum en tijd:

14 maart 2014, 21.30 uur

 

Share This